گزینههای فنی پیش روی شما برای طراحی سایت هنری زیاد هستند. میتوانید از سیستمهای مدیریت محتوا استفاده کنید. این سیستمها قدرت مدیریت محتوای بالایی دارند. اگر وبسایت خود را بر پایه یکی از این سیستمها بنا کنید، پویایی سایت شما بسیار بالا خواهد رفت. یعنی قادر خواهید بود که در هر زمان و به راحتی محتوای جدید به سایت بیافزایید و اصطلاحاً آن را بروز کنید. گزینه دیگر طراحی سایت هنری از پایه است. یعنی از صفر سایت طراحی شود. با این کار دستتان بازتر است و سایت با انعطاف بیشتری میتوانید طراحی کنید. نکته مهم دیگر خرید یک دوربین عکاسی قوی است. این دوربین باید بتواند عکسهای دیجیتال خیلی خوبی و باکیفیتی بگیرد. نیازی به خرید یک دوربین گرانقیمت نیست. مثلاً یک دوربین 72 ppi کار را به خوبی انجام میدهد. از طرف دیگر بهتر است طراحی اولیه سایت خودتان را انجام دهید. یعنی خودتان دست به کار طراحی بر روی کاغذ شوید. هیچ کس جز خود هنرمند نمیتواند فضایی هنری برای نمایش آثارش ایجاد کند. در انتخاب نام دامین هم وسواس به خرج دهید. دو نکتهای که باید در انتخاب نام دامین توجه داشته باشید، اینست که هم به خاطرسپاری آن آسان باشد و هم به کارتان ارتباط پیدا کند. استفاده از نام خود در کنار کلماتی همانند گالری انتخاب خیلی خوبی است.
بازدیدکنندگانی که برای اول به سایت شما مراجعه میکنند باید به سرعت بفهمند که در کجا قرار دارند و چه گزینههایی پیش روی آنهاست. این سایت هنری متعلق به کدام هنرمند یا هنرمندانی است؟ چرا این سایت ارزش دیدن دارد؟ دسته هنری آن کدام است؟ سایتی که این موارد در آن رعایت نشده باشد قادر به جذب بازدیدکننده نخواهد بود و در دریای وسیع وبسایتهایی که در اینترنت وجود دارند گم خواهد شد. اخیراً شبکههای اجتماعی رشد بسیار زیادی داشتهاند و به همین دلیل بسیاری تصور میکنند که دیگر نیازی به طراحی سایت هنری نیست و یک هنرمند باید حضور تمام وقت در شبکههای اجتماعی داشته باشد. البته این درست است که شبکههای اجتماعی بستر بسیار قدرتمندی برای به اشتراک گذاری محتوای هنری شما هستند اما این را باید بدانید که شما هیچگاه تسلط کامل بر محتوای خود در شبکههای اجتماعی ندارید. این محتوا به شبکه اجتماعی تعلق دارد و به شدت تحت تأثیر تصمیمات شبکه اجتماعی قرار میگیرد. یعنی اینکه ممکن است با تغییر استراتژی شبکه اجتماعی، محتوای شما کمتر دیده شود. ضمن اینکه امکانات موجود در شبکههای اجتماعی محدود هستند. شما با طراحی سایت هنری میتوانید یک پایگاه امن برای خود در فضای مجازی ایجاد کنید و از طریق آن شبکههای اجتماعی را هم کنترل نمایید.
اگر هنرمند هستید، یک لحظه تصور کنید یک سایت ویژه خودتان دارید. چقدر زیباست که همه افراد کره زمین بتوانند هنر شما را ببینند و از آن لذت ببرند؟ چقدر لذت بخش است وقتی نظرات مثبت افراد را میبینید و از آنها میتوانید در بهتر شدن کارتان استفاده کنید. از کجا معلوم؟ شاید روزی سفارش کار دریافت کردید یا اینکه فردی با شما برای خرید آثارتان تماس گرفت. تمام اینها نیازمند اینست که شما به طراحی سایت هنری مبادرت ورزید. به عنوان یک هنرمند شاید طرح خیلی زیبایی برای سایتتان در ذهن داشته باشید. ممکن است بتوانید آن را با نرمافزارهای گرافیکی هم پیادهسازی اولیه نمایید ولی آیا همه طراحی سایت همین است؟ طراحی یک سایت ساده و پایهای بسیار ساده است. اگر کمی کار با کامپیوتر بلد باشید، به راحتی میتوانید یک وبسایت استاتیک با چند صفحه، برای خود درست کنید. البته طراحی وبسایت چیزی فراتر از مهارتهای فنی است. سه عامل اصلی در طراحی سایت هنری موفق عبارتند از سریع بودن سایت، سادگی و نظم و ترتیب. راهبری و محتوای سایت باید به صورت منظم قرار داشته باشند تا چشم بیننده را در همان نگاه اول جذب کنند.
چرا طراحی سایت هنری ؟!
با وجود رشد روز افزون شبکههای اجتماعی و قدرتی که این سرویسها در جذب مخاطب دارند، باز هم برای فعالیت حرفهای در فضای مجازی، طراحی سایت هنری یک ضرورت است. در شبکههای اجتماعی کنترل کاملی بر محتوای خود ندارید ولی در سایت خودتان میتوانید محتوایتان را به شیوه دلخواه مدیریت کنید.
اگر به دنبال برندسازی شخصی هستید، طراحی سایت هنری میتواند بهترین گزینه برای شما باشد. کافیست نام سایت و دامین را مطابق با نام خود انتخاب کنید تا هر بار با جستجوی اسم شما، سایت در اولین گزینه قرار بگیرد و بازدیدکنندگان با یک کلیک کلکسیونی از آثار منتخب شما را ببینند.
برای یک هنرمند حضور در فضای مجازی مسأله بسیار مهمی است. فضای مجازی یک رسانه بسیار قدرتمند و پرمخاطب است که هنرمند میتواند با طراحی سایت هنری ، آثار خود را در آن به نمایش گذاشته و دیگران را بهرهمند سازد.
طراحی سایت هنری که بتواند آثار هنرمندان را به صورت جمعی در کنار هم قرار دهد و به نوعی شبکه اجتماعی ویژه هنری باشد، میتواند کمک فراوانی به پیشرفت آثار هنری کشور کرده و وضعیت هنرمندان را بهبود ببخشد.
هزینه یا سرمایه گذاری!
از مهمترین مسائل در طراحی سایت هنری ، زیبایی نمایش بر روی همه صفحات با هر اندازهای است. یعنی سایت باید روی گوشی، تبلت و پی سی به صورت مناسبی دیده شود. از آنجا که سایت هنری بیشتر بصری است و مخاطب بیشتر با بخش دیداری سایت ارتباط برقرار میکند، داشتن ظاهر زیبا و به هم ریخته نبودن سایت اهمیت زیادی پیدا میکند. اگر بخواهید یک قدم پا را فراتر بگذارید، باید از درستی نمایش سایت بر روی مرورگرهای مختلف هم اطمینان حاصل پیدا کنید. حتما در طراحی سایت هنری به یکپارچگی کامل با شبکههای اجتماعی فکر کنید. یعنی از سایت لینکی به همه شبکههای اجتماعی موجود باشد. هر پست و محتوای جدید را بتوان با یک کلیک بر روی شبکههای اجتماعی منتشر کرد و این انتشار در قالب مناسب و زیبا انجام بشود. بهتر است که نحوه انتشار در شبکههای اجتماعی مختلف متناسب با ویژگیهای هر شبکه باشد. فراموش نکنید شبکههای اجتماعی تنها بستر خوبی برای انتشار آثار هنری شما هستند و شما در این مکان تسلطی بر محتوای خود ندارید. نمایش اصلی محتوای هنری شما بر روی سایت انجام میپذیرد. حتماً در کنترل پنل سایت خود امکان به اشتراک گذاری در شبکههای اجتماعی را قرار دهید. راهبری و نظم سایت باید در حد بالایی باشد. مطمئن شوید که محتوا در سایت به صورت منظم و درستی نمایش داده میشود. برخی از وبسایتها بیش از حد گیجکننده هستند و در بسیاری از صفحات به بنبست رسیده میشود یعنی اینکه دیگر کاربر بعد از آن صفحه نمیتواند به صفحه دیگری برود. این مسائل در طراحی سایت هنری نباید وجود داشته باشند. در سایته هنری کاربر نباید گم شود و باید به راحتی بتواند به اطلاعات مختلف دسترسی پیدا کند. در طراحی برخی سایتهای هنری از منوهایی با تعداد بالای گزینه استفاده میشود که کار درستی نیست. مهمترین لینکهایی که در منوی اصلی باید قرار بگیرند عبارتند از: صفحه گالری، شعار هنری شما، بیوگرافی شما، رزومه شما، لینک خرید محصولات، اطلاعات تماس. حتما برای عکسهای هنری خود شرح بنویسید ولی طول آن کوتاه باشد. بهترین اندازه در حد 300 تا 400 کلمه است. بهتر است در طراحی سایت هنری بخش ویژهای در کنار هر عکس در نظر بگیرید که این مسأله را به خوبی نشان دهد. تا حد امکان کارهایتان را دستهبندی کنید. دسته بندی باید منطق خاصی داشته باشد که بازدیدکننده به سرعت آن را درک کند. این کار موجب میشود که بازدیدکننده سریعتر و بهتر با آثار شما ارتباط برقرار کند و تفکر هنری شما را درک نماید. حتماً هر صفحه دارای عنوان هم باشد. این کار به دیده شدن سایت در موتور جستجو کمک فراوانی مینماید. از ایفکتهای غیرضروری، موسیقی پس زمینه و سایر چیزهایی که حواس بازدیدکننده را پرت کرده و از دیده شدن هنر اصلی شما جلوگیری میکنند پرهیز کنید. اگر هنرمند بلندپروازی هستید، شاید بتوانید به طراحی یک سایت هنری به صورت یک شبکه اجتماعی برای همصنفان خود فکر کنید. اینکه این شبکه اجتماعی چه ویژگیهایی میتواند داشته باشد و چه خدماتی ارائه کند، به رده کاری شما بستگی دارد ولی قطعا به خوبی میتواند به هنر جامعه خدمترسانی کند.
حتما برای شما هم پیش آمده که بخواهید وب سایتی را بر روی گوشی یا تبلت باز کنید و ببینید که صفحه به هم ریخته است؛ نوشته ها و عکس ها جا به جا شده و نمی توانید چیزی را که می خواهید پیدا کنید. تمام این مشکلات به این دلیل به وجود آمده اند که وب سایت مورد نظرتان واکنشگرا یا ریسپانسیو نیست. طراحی سایت هنری به صورت واکنشگرا به این معنی است که وب سایت شما می تواند بر روی دستگاه هایی با صفحات نمایش با اندازه های مختلف، به درستی نمایش داده شود؛ به عبارت دیگر سایت واکنشگرا، سایتی است که بر اساس سایز صفحه نمایش بتواند طراحی خود را تغییر داده تا محتوای آن در هر صفحه نمایشی به درستی دیده شود؛ چه این وب سایت هنری بر روی یک مانیتور با اندازه بسیار بزرگ باز شود یا از یک لپ تاپ، تبلت یا حتی یک گوشی کوچک استفاده کنید. امروزه بیشتر افراد به استفاده از دستگاه هایی با صفحات نمایش کوچک تر روی آورده اند و به این ترتیب میزان استفاده کاربران از گوشی های هوشمند و تبلت افزایش یافته است. از سوی دیگر، اهمیت تجربه کاربری و سادگی استفاده از خدمات طراحی سایت هنری هم دلیل دیگری بوده است برای این که از سال 2013، طراحی سایت هنری واکنشگرا به یکی از مباحث داغ و پرطرفدار در طراحی وب سایت تبدیل شود.
امکانات و ویژگی های وب سایت هنری
چرا طراحی سایت هنری توسط دوسنت؟!
سیستم قدرتمند وردپرس
سه ماه
10 الی 30 روز
طراحی سایت هنری با چالشهای خاصی روبروست که بخشی از آن مربوط به طراحی شده و بخش دیگر به کدنویسی و بخش فنیتر کار مربوط است. قطعا داشتن یک وبسایت بهترین راه برای نمایش هنر یک هنرمند است. مطمئن شوید که سایت هنریتان معرف شخصیت شماست و هر کس با دیدن آن، به سرعت به شخصیت شما و سبک هنریتان پی خواهد برد. استفاده مؤثر از فضای صفحه، نمایش مناسب در تمام اندازههای نمایشگر، استفاده از عکسهای باکیفیت، ناوبری ساده، چینش مناسب و جلوگیری از سردرگمی کاربر، از اصول اساسی طراحی سایت هنری هستند. هر کس که با هر دلیلی به سایت شما وارد میشود باید به سرعت قسمتهای اصلی را شناسایی کند. قسمتهای اصلی عبارتند از گالری شما، اطلاعات تماس و بیوگرافی شما. باید سعی کنید در طراحی سایت هنری به یک موزه برسید. یعنی سایت شما همانند یک موزه 24 ساعته و همیشگی عمل کند. در هر زمان بتوان از این موزه دیدن کرد و از هنر شما لذت برد. طراحی سایت هنری بر خلاف آنکه ساده به نظر میرسد، نیازمند همکاری با یک تیم حرفهای است. در این تیم افرادی باید حضور داشته باشند که تفکر هنری شما را درک کنند. این افراد در واقع همان گرافیستها هستند که هم از یک طرف هنر را میشناسند و هم از طرف دیگر با دنیای فناوری آشنا هستند. این افراد قادرند طرحهای اولیه شما بر روی کاغذ را به دنیای دیجیتال منتقل کنند و احساس شما را درک نمایند. سپس نوبت به برنامهنویسان حرفهای میرسد که با بهرهگیری از تکنیکهای استاندارد توسعه فرانت اند و بک اند، سایت شما را به وجود بیاورند. شرکت دوسنت افتخار دارد که چنین تیمی را برای طراحی سایت هنری شما در اختیارتان قرار دهد. ما سایتی به شما تحویل خواهیم داد که کلیه ویژگیهای لازم را داشته باشد و نیازهای شما را هم برطرف نماید.