09301921680
طراحی سایت از ایده پردازی تا بازاریابی اینترنتی | نمونه کارها | قیمت طراحی سایت

ساخت سایت در گوگل

شاید اولین بار باشد که ساخت سایت در گوگل را می بینید. کاربران، گوگل را با موتور جستجو آن می‌شناسند. ولی کمتر کسی با سرویس ساخت سایت در گوگل آشنا می‌باشد.

شاید اولین بار باشد که عبارت ساخت سایت در گوگل را مشاهده می‌کنید. بیشتر کاربران، گوگل را با موتور جستجو، ایمیل، نقشه یا یوتیوب می‌شناسند. مدیران وب سایت ها هم با سرویس Adwords و آنالیزور گوگل آشنا هستند. ولی کمتر کسی با سرویس ساخت سایت در گوگل آشنا می‌باشد.

سرویس سایت ساز گوگل همانند بیشتر خدمات این شرکت، با خرید یک شرکت دیگر به وجود آمده است. گوگل در سال 2006، شرکت Jotspot را خرید. این شرکت یک پلتفرم طراحی سامانه‌های اجتماعی تولید کرده بود و موفق شده بود که به عنوان یک استارت‌آپ موفق، خودش را مطرح کند. در سال 2016، گوگل تغییرات عظیمی در این سرویس ایجاد کرد.

در حال حاضر این سرویس به صورت رایگان در اختیار عموم است. هدف اصلی این سرویس این است که این قابلیت را برای همه ایجاد کند که به راحتی سایت بسازند و چندین فرد بر روی یک سایت همکاری نمایند.

مراحل ساخت سایت در گوگل

همان‌طور که گفته شد، سرویس ساخت سایت در گوگل رایگان است و شما برای قیمت طراحی سایت هزینه ای نمی پردازید. سایت‌هایی که با گوگل ساخته می‌شوند بیشتر به ویکی شباهت دارند. می‌توانید افراد مختلف را به همکاری در تولید محتوا برای سایت دعوت کنید. برای همه افراد می‌توان سطح دسترسی تعیین کرد.

در مرحله اول، برای شروع کار باید یک حساب گوگل داشته باشید. سپس به آدرس زیر بروید.

https://sites.google.com

در این صفحه، ابتدا داشبورد خود را می‌بینید که شامل وب سایت‌هایی که تا کنون ساخته‌اید یا توسط دیگران برای کار کردن بر روی آن دعوت شده‌اید.

در حاشیه سمت چپ منوی کوچکی را مشاهده می‌کنید که بر روی My Sites قرار دارد. علاوه بر آن، یک گزینه Deleted Sites و Create هم می‌بینید.

Deleted Sites لیست سایت‌هایی است که پاک کرده‌اید و دیگر در دسترس نیستند. برای ساخت سایت جدید باید Create را بزنید.

پس از فشردن دکمه Create، در صفحه جدید، ابتدا یک ردیف از قالب‌های موجود را می‌بینید. در ابتدا چهار قالب وجود دارد ولی اگر Browse the gallery for more را بزنید، قالب‌های بیشتری را خواهید دید که بر اساس نوع کاربری دسته‌بندی شده‌اند.

سپس باید نام سایتتان را در فیلد Name your site وارد کنید. به صورت خودکار، در باکس بعدی، آدرس سایتتان ظاهر می‌شود که البته قابل ویرایش هم هست.

سپس تم سایت را انتخاب می‌کنید. مرحله بعدی درج Description یا توضیحات وب سایت است. در این فیلد باید شرح مختصری از وب سایت خود بنویسید. این شرح برای بهینه‌سازی موتور جستجو اهمیت زیادی دارد.

در نهایت، پس از تأیید captcha، دکمه Create website را در بالای صفحه بزنید تا سایت شما ساخته شود.

پس از ساخته شدن سایت، صفحه‌ اصلی سایت را مشاهده می‌کنید. در بالا چهار گزینه وجود دارد.

گزینه اول از سمت راست، share نام دارد. با کلیک بر روی ای گزینه به صفحه‌ای می‌روید که در آن می‌توانید افراد دیگر را از طریق جیمیل‌شان به مشارکت در وب سایت‌تان دعوت کنید. هم‌چنین در این صفحه امکان ویرایش سطح دسترسی افراد هم وجود دارد.

گزینه بعدی تنظیمات است. با کلیل بر روی آن منویی باز می‌شود که گزینه‌های زیادی دارد. یکی از مهم‌ترین گزینه‌ها، Edit site layout است. با کلیک بر روی آن می‌توانید قسمت‌های مختلف قالب را ویرایش کنید.

گزینه بعدی ویژه اضافه کردن صفحه جدید است. در حال حاضر، سایت شما یک صفحه بیشتر ندارد. با کلیک بر روی این گزینه، به صفحه‌ای می‌روید که در آن باید نام صفحه جدید و موقعیت آن را در سایت مشخص کنید.

تمام شد. کلیه کارهای لازم برای ساخت سایت با گوگل همین است. سایت‌ساز گوگل امکانات زیادی دیگری برای استایل‌دهی به متن، ویرایش قالب و همکاری میان افراد دارد که با اندکی آزمون و خطا به راحتی قابل یادگیری هستند.

مزایای طراحی سایت با گوگل

  • ارزان بودن
  • سادگی کاربری
  • امکان همکاری با دیگران
  • امکان اتصال به سایر سرویس‌های گوگل

معایت طراحی سایت با گوگل

  • محدودیت فضای ذخیره‌سازی تا 100 مگابایت
  • امکان استفاده محدود از CSS و JavaScript
  • محدود شدن به قالب‌های سیستم
  • امکانات فروشگاهی محدود (فقط یک گجت برای اضافه کردن سبد خرید دارد)
8 دی 1395

دیدگاه های این مقاله

شانزده + نه =