کلمه طراح سایت همیشه به افرادی گفته می شود که از ابتدا تا انتها ساخت یک سایت را به عهده می گیرند اما درواقع اینطور نیست. برای طراحی یک سایت، به افراد با تخصص های مختلفی مورد نیاز است مانند طراح سایت، برنامه نویس، بازاریاب اینترنتی و سئوکار، گرافیست و غیره. در این مقاله قصد داریم که نقش طراح سایت را در پروژه ساخت یک وب سایت بیان نماییم.
نقش طراح سایت
طراح سایت شخصی است که مسئول برنامه ریزی، ایجاد و کدنویسی یک صفحه وب است. یک طراح سایت جنبه های گرافیکی و تکنیکی یک صفحه وب را مورد بررسی قرار می دهد و در واقع مسئول ایجاد ظاهر یک صفحه می باشند نه بیشتر و نه کمتر. البته همانطور که بیان شد، بعضی اوقات طراح مسئول ساخت سایت از ابتدا تا انتها یعنی حتی وظیفه برنامه نویسی و گرافیک آن را نیز به عهده خواهد داشت، اما اصولا طراحان سایت میزان دانش و تسلطشان به کدنویسی کمتر است و اینکار را به عهده برنامه نویس می گذارند.
در سال اخیر با توجه به رشد گوشی های هوشمند و تبلت، میزان استفاده مردم از اینترنت توسط این ابزارها رشد وسیعی داشته است. بنابراین یک طراح باید با تکنولوژی های اخیر طراحی سایت ، یعنی تکنیک های واکنشگرا کردن نیز آشنایی کامل داشته باشد.
طراح می تواند به ازای تحویل یک سایت واکنشگرا هزینه بیشتری دریافت کند و این را در پیش فاکتور طراحی سایت بیان نماید.
مهارت هایی که یک طراح باید بلد باشد شامل:
- طراح سایت و آشنایی با اصول آن ( آشنایی با تگها، انواع ساختارها و غیره)
- گرافیک دیزاین
- طراحی وب مولتی مدیا
- آشنایی با علوم کامپیوتر و اطلاع از آخرین تکنولوژی های به روز کامپیوتر و ابزارهای دیجیتالی
برنامه نویسی، کد نویسی، گرافیک، روانشناسی رنگ مواردی هستند که به طراح سایت در کارش خیلی کمک می کند اما لازم نیست که به آن ها مسلط باشد یا حتی اگر هم بلد نبود، مشکلی در سیستم کاری او پیش نخواهد آمد.
مقالاتی که شاید دوست داشته باشید: